Wil je vandaag je Samsung s8 verzekeren, dat is zeker mogelijk! Je kunt namelijk online bij Smartphonepolis.nl eenvoudig en simpel een verzekering voor je smartphone afsluiten. Maar waarom doen mensen dit steeds meer?

De aanschaf van een S8 alleen al is ontzettend prijzig, want je bent zo 700 euro kwijt voor een S8. Het is dan echt wel verstandig om een verzekering af te sluiten en ook voor de dingen waar je geen invloed op hebt.

Houdt rekening met wat er allemaal kan gebeuren

Helaas zit nu eenmaal een ongeluk in een klein hoekje. De meeste schade die een S8 ontvangt is valschade. De meeste eigenaren kopen bijvoorbeeld te laat een hoesje en wanneer ze de telefoon laten vallen, is het eigenlijk al te laat om een verzekering af te sluiten.

Daarnaast worden iphones ontzettend veel gestolen. Dat is niet gek natuurlijk want het is al jarenlang een van de meest populaire smartphones. Door je Samsung S8 te verzekeren bij Smartphonepolis.nl ben je verzekerd tegen diefstal en tegen valschade.

Je bent goed verzekerd en je weet wat je aan de verzekering hebt. Voor meer informatie verwijs ik je naar Smartphonepolis.nl.