Bamboematten kopen zijn ideaal als tuinafscheiding, maar kunnen ook gebruikt worden voor plafond-en wandbekleding, zonwering, enz. Ons ruim assortiment bamboerollen bestaat uit verschillende diktes, kleuren en afmetingen die wij rechtstreeks importeren uit China en Indonesiƫ.

Zo zijn onze bamboeschermen op rol aan de bovenkant op natuurlijke wijze gesloten, en zijn de bamboestokken op meerdere plaatsen met gegalvaniseerde staaldraad aan elkaar bevestigd voor extra stabiliteit. Bovendien zijn alle bamboerollen verpakt in een handige draagtas met hengsels.

Bamboematten zijn makkelijk te bevestigen tegen een bestaande schutting, omheining, draadafsluiting of gaaspaneel. Meer informatie over het plaatsen van een bamboe schutting en de bijbehorende bevestigingsmaterialen vind je bij de productomschrijving van elk product.

Online bamboematten kopen

Bamboematten kunnen gebruikt worden als afscheiding, decoratie, bescherming of voor het creƫren van een schaduwplaats. U kunt de bamboematten gemakkelijk in uw tuin plaatsen of bevestigen tegen een muur, hekwerk of een verouderde schutting. Bamboe is een zeer duurzaam en een natuurlijk product wat zorgt voor een ecologisch karakter. De bamboematten uit ons assortiment zijn van hoogwaardige bamboe gemaakt. Voor een natuurlijke en relaxte sfeer in uw tuin zijn bamboematten de juiste keuze.