Een leuke gekleurde lampion die perfect past bij je interieur, of gekleurde lampionnen om een bepaalde sfeer te creëren. Dankzij ruim 40 kleuren hebben we altijd de kleur die je zoekt. Van knalrood tot lichtblauw en van warm grijs tot zelfs zwarte lampionnen, we hebben ze voor je.

Je gebruikt onze gekleurde lampionnen makkelijk als schemerlamp, sfeermaker of accessoire. Met een lamp erin heb je een prachtige lampion met jouw favoriete kleur licht. Weet je al welke kleur lampion je wilt? Lampionnen kopen doe je altijd bij Lampionnenwebshop.nl.

Voordelige pakketten met lampionnen voor buiten

Creëer een speels effect door verschillende maten en kleuren te combineren en geef de ruimte meer diepte door de lampionnen op verschillende hoogtes te hangen. Hang je er een led-lampje in dan zorgen deze lampionnen voor een sfeervolle verlichting tot laat in de avond.

Wij hebben diverse voordeelpakketten samengesteld, waarmee je voor een mooi prijsje al een heel eind komt. Kies hierbij voor wit of verschillende kleuren en de LED-verlichting die past bij jouw gelegenheid. Alle pakketten met lampionnen voor buiten zijn inclusief nylon draad, zodat je ze onzichtbaar kunt ophangen en een zwevend effect creëert. Lampionnen kopen doe je dus bij Lampionnenwebshop.nl.